Chip & Charge Familietoernooi 2016

Chip & Charge Familietoernooi 2016

_DSC0009 Vanmiddag reed ik met Linda naar Amsterdam om mee te spelen met het familietoernooi van Chip & Charge.

Chip & Charge is een Amsterdamse Studenten Tennis Vereniging voor alle (ex-) studenten die sport en gezelligheid willen combineren. Het is een vereniging voor tennissers van alle speelsterktes, van beginner tot gevorderde.

Febe is hier nu een paar jaar lid en zit inmiddels ook in de toernooicommissie, waarvoor ze leuke activiteiten regelt het jaar door. Zo organiseerde ze vandaag met andere leden het familietoernooi. Er hadden 36 teams ingeschreven, die verdeelt werden over zes poules. Er werden wedstrijden gespeeld op de buitenbanen, maar ook op de vier binnenbanen.

We speelden drie keer een half uur tegen andere gezinnen. Je kon zelf bepalen hoe je wisselde in je team. Febe, Linda en ik wisselden steeds na twee games. Linda had al een tijd niet meer getennist en ik had al zo’n 8 jaar geen bal meer geslagen. Maar toch ging het nog best aardig. Ik kreeg zowaar de service over het net en héél af en toe sloeg ik een prachtige passeer bal. Het was leuk om de meiden weer te zien spelen, er zaten heel mooie rally’s bij.

Tussendoor maakte ik wat sfeerfoto’s voor Febe/de club. Het familietoernooi werd afgesloten met een BBQ. We kregen drie lekkere stukken vlees, er was stokbrood, kruidenboter en pindasaus en er stonden heerlijke salades klaar. Om acht uur liepen Linda en ik weer richting de auto, na een gezellige, sportieve middag. Leuk ook, om te hebben gezien waar Febe door de week zo vaak te vinden is.

Wil je meer weten over Chip & Charge?
Bekijk dan eens de website: www.chipencharge.nl

Meer foto’s van vandaag bekijken?
Die zijn te vinden in het fotoalbum Familietoernooi 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.