Februari 2023

Februari 2023


Zaterdag 4 februari gingen we naar Utrecht, waar mijn Menno, mijn “grote schaakbroer” zijn 63e verjaardag met een 61 diner vierde. Beide dochters hadden jaren terug een 21 diner gehad en dat vond hij zo gezellig, dat hij een 61 diner organiseerde met familie, vrienden en oud studiegenoten waar hij nog steeds contact mee heeft.

 

 

Deze maand heb ik deze Zentangle afgemaakt, met patronen/tangels rondom een spreuk van Oprah Winfrey.

 

 

 

 

 

Vrijdagavond 17 februari naar Febe en Max in Hilversum geweest, waar we weer genoten van de poezenbroertjes Vos en Kees. Inmiddels groter geworden, maar nog steeds ontzettend leuk om ze zo samen te zien. We lieten net als vorige keer Indiaas eten bezorgen, en ook nu smaakte het weer heerlijk.

 

 

 

 

 

 

Zaterdagmiddag 18 februari met Linda naar badmintonvriendin geweest, waar we drie spelletjes Qwixx hebben gedaan en gezellig hebben gekletst. Teckel Fleur vond het maar wat gezellig en kwam vlakbij ons liggen in de bench, iets wat ze anders niet zo gauw doet.

 

 

 

Eind februari zijn we drie keer naar Delft gereden, voor de kleinkinderen. Twee keer om op te passen, overdag en een avond en gisteren om kleinzoon te feliciteren, die zijn B-zwemdiploma had gehaald. Heel knap van hem, nog net voor zijn zesde verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.