Ibiza 2016; Dag 8 De terugreis

Ibiza 2016; Dag 8 De terugreis

Ibiza2016.95 Dinsdag 10 mei was het weekje Ibiza helaas voorbij. We stonden om half 8 op,  namen en douche en parkeerden de koffer even bij de receptie van Llobet, waar we nog een keer konden genieten van het lekkere ontbijt.

Daarna lieten we een taxi bellen, die ons om 9 uur bij het hotel ophaalde. De chauffeur zei: “Heavy”, toen hij de koffer in de achterbak legde. Dat klopte, want toen we de koffer wogen op het vliegveld, was deze 26 kilo! We hevelden wat zware spullen over in de twee tasjes die we ook nog bij ons hadden, zodat de koffer bij het inchecken 21,5 kilo woog. Fijn dat we bij Veuling naast de handbagage ook een accessoire mee mochten nemen, anders hadden we zeker moeten bijbetalen. Na de paspoort- en veiligheidscontrole, kochten we nog wat lekkers voor “de mannen thuis”. Voor onszelf kochten we water en croissantjes voor in het vliegtuig. Om 12 uur precies vlogen we de lucht in en namen we voor de derde, maar zeker niet voor de laatste keer, afscheid van Ibiza.

Thuis aangekomen, stond de blauwe regen in de achtertuin prachtig in bloei. Door de warme, zonnige week in Nederland, waren de bloemen in een week tijd allemaal uitgekomen.

Naar Ibiza in de meivakantie:
+ Het is overal rustig.
+ Het is nog niet te warm.
+ Het Medieval Festival in Eivissa wordt in mei gehouden.

– Het kan soms té rustig zijn.
– Het weer kan tegenvallen.
– De bussen naar de stranden rijden nog niet.

De herinneringen aan Ibiza 2016:
De foto’s van Linda
Mijn Ibiza filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.