WE LOVE IBIZA FAIR

WE LOVE IBIZA FAIR

_DSC0006 Leuk! Vandaag hebben Linda en ik een voorproefje genomen voor onze vakantie naar Ibiza. Via Facebook had Linda twee kaarten gewonnen voor de “We love Ibiza fair” in Breda.

We vertrokken om half 11 van huis en na precies een uur rijden door de storm, kwamen we aan in Breda, waar we de auto parkeerden bij het NAC stadion. Hier was nog volop ruimte en konden we makkelijk de auto kwijt.

De locatie van de markt  was “Strand Binnen”, waar het heel gezellig was gemaakt met eettentjes en kraampjes waar sieraden, kleding en hebbedingetjes voor in huis of de tuin werden verkocht. We spraken met elkaar af eerst een rondje langs alle kraampjes te lopen en daarna te beslissen wat we echt wilden kopen.

Al gauw zag ik echter bij een kraampje een leuk krukje voor een leuk prijsje, dat ik echt niet kon laten staan, anders zou het er later misschien niet meer zijn. De eigenaar van de spullen in de kraam vertelde dat hij elke maand naar Frankrijk rijdt met de auto en daar net over de grens spullen koopt bij diverse marktjes. Vooral bij de kleinere marktjes doen hij en zijn vrouw goede zaken. Zo rijden ze altijd met een lege auto héén en komen dan met een vólle auto terug. De spullen verkopen ze weer op markten zoals vandaag. Het is voor hen puur een hobby, ze hebben er beiden nog een “gewone” baan naast.

Na ons eerste rondje hebben we wat gedronken en daarna begonnen we aan ronde twee. Ondertussen werd het drukker en drukker, maar wel zo, dat we overal nog goed bij konden. Iedereen zag er mooi uit. De verkoopsters, maar ook veel bezoekers liepen rond in Ibiza stijl en ook de Ibiza muziek zorgde voor een heel gezellig sfeertje. Na een heerlijke zak frietjes, begonnen we aan “de laatste ronde”, waarna we de pendelbus namen, terug naar de parkeerplaats. Het was een gezellige dag.

Ook zin om eens naar de “We love Ibiza fair” te gaan? Zondag 22 mei wordt er een gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk. Zie ook www.weloveibizafair.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.